Anslagstavlan

Vill du visa din konst på vår hemsida?

Vi fortsätter med våra webbutställningar för föreningens konstnärer. Inte varje månad och med en eller två deltagare per tillfälle.

Varje konstnär kan få med 8-14 verk. Utställningstiden är en månad.

Olika tekniker är välkomna och varje konstnär avgör själv om verken är till försäljning. Den som ställer ut fotograferar sin konst, mobilkamera går bra, och en liten konstnärspresentation ser trevligt ut.
Vi skickar ut ett medlemsbrev inför utställningen, men ser gärna att utställarna själva bjuder in sina vänner som till en vanlig vernissage.
Du som är intresserad skickar namn och kontaktuppgifter till

kontakt@osterhaningekonstforening.se

Styrelsen genom Margaretha Westman

Erbjudande från Sveriges Konstföreningar

Som medlem i Österhaninge Konstförening får du tillgång till erbjudanden från Sveriges Konstföreningar. Till exempel 15 % på kursavgiften när du bokar en kurs på Gerleborgsskolan eller 10 % på Konst på bio. Du kan anmäla dig för att få ett nyhetsbrev per e-post från Sveriges Konstföreningar.

Konst i Haninge

I Haninge finns det konst på många platser i kommunen från Tungelsta i söder till Vendelsö i norr. I Haninge kulturhus finns det en konsthall och även 20m2 konst, en utställningsvägg för konstnärer, föreningar och skolor verksamma i Haninge. Här kan du läsa mer om arbetet med konst i kommunen.

Tips för konstföreningens medlemmar

Liisa Trevids trevliga skulpturer från föreningens 60-årsjubileum är till försäljning

till ett pris av 450 kronor/st.

Vid ev intresse var vänlig kontakta: margarethawestman40@gmail.com

Månadens bild

Här är kontaktuppgifter till de konstnärer från medlemsutställning i oktober 2021 som visar sin månadsbild på första sidan, 2021-2022.

Natalia Johansson

art.tana@hotmail.com
www.svenskakonstnarer.se/galleri/nataliajohansson

Elena Struwe

galleri.parlan@gmail.com

Januari
Inger Andersson

ingermari40@gmail.com

Tidigare års månadsbilder

Här kan du se 2020 års månadsbilder

Här kan du se 2019 års månadsbilder.

Här kan du se 2018 års månadsbilder.